Attention Kalmar bjuder in till skolträff Onsdag 15/5 18:00, Norra Vägen 18 Kalmar. Vi vet att många kämpar med skola och kan behöva stöd i detta. Få svar på vad skolan har för ansvar, vad föräldrar har för ansvar, vad säger lagen osv. Vi vill bjuda in till en skolträff där vi kan samtala kring skola och få träffa varandra. I samband med denna träff har vi fått möjligheten att komma till Kalmar Centrumskolan för att se hur de har det och hur de jobbar i vardagen. Kalmar Centrumskola är en grundskola i centrala Kalmar som vänder sig till elever som går i årskurs 5-9. Undervisningen är speciellt anpassad för elever med autism. Det är därutöver vanligt att man har ytterligare någon neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som ADHD eller ADD. Vi träffar rektor Märit Brandel som svarar på frågor och visar skolan för oss.

Onsdag 15 Maj 18:00

Plats: Centrumskolan, Norra Vägen 18, Kalmar

Anmälan sker till: info@kalmar.attention.se senast fredag 10/5.

Varmt Välkomna.

Hoppas vi ses

Hälsningar Styrelsen Attention Kalmar